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국내 유색미 품종의 항산화 성분 및 활성 비교
한국식품영양과학회지
2023 .07
현미 품종별 에탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics on Traditional Wines made from White and Pigmented Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of cultivars and milling degrees on free and bound phenolic profiles and antioxidant activity of black rice
Applied Biological Chemistry
2018 .01
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of disease resistance of rice cultivar from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
유색미 이용 죽 적합 품종 선발을 위한 품질특성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Nutritional Compositions and Physiological Activities of Different Types Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Rice cultivars adaptable for rice based cropping systems in a paddy field in the Yeongnam plain area of Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
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