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한방생균제가 한우의 체중, 혈액성상, 면역성 및 육량·육질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .12
Effect of fattening period on growth performance, carcass characteristics, and economic traits of Holstein steers
한국축산학회지
2021 .09
Change of performance, serum metabolite, and carcass characteristics on high energy diet of Hanwoo steers
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
고에너지 사양이 비육후기 거세한우의 성장, 도체, 및 혈액성상에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
Cholesterol Content in Different Parts of Beef Meat in South Korea (2018)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of forage level and chromium-methionine chelate supplementation on performance, carcass characteristics and blood metabolites in Korean native (Hanwoo) steers
한국축산학회지
2015 .01
Study on the Release of Beef-like Flavor Compounds in Plant-based Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Health Implications of Beef Intramuscular Fat Consumption
한국축산식품학회지
2016 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Effect of mixed hay supplementation during fattening on carcass traits and meat quality of Hanwoo steers
한국축산학회지
2017 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
내가 하고 싶었던 한우 마블링 이야기들
동물생명과학연구
2016 .06
Effects of supplementation of pyroligneous liquid and clay mineral in the diets on fattening performance, carcass characteristics and fatty acid composition of pork
Korean Journal of Agricultural Science
2025 .03
거정석 첨가 급여가 비육한우의 체중 증가량, 혈액 성상, 면역성 및 도체등급에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
Microbial, Physicochemical, and Sensory Characteristics of Quality Grade 2 Beef Enhanced by Injection of Pineapple Concentrate and Honey
한국축산식품학회지
2017 .01
Nutrient requirement for maintenance and nutritional changes of the Hanwoo steers in early-fattening stage under heat stress
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
The Role of Meat Protein in Generation of Oxidative Stress and Pathophysiology of Metabolic Syndromes
Food science of animal resources
2020 .01
Fermented red ginseng and red ginseng extract diet supplementation on the effect of growth performance, nutrient digestibility, and meat quality of growing-fattening pigs
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
Diversity and Characteristics of Meat Bacterial/fungal Community on Dry Aging of Beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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