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Evaluation of Sodium Lactate Combined with Chitosans of Various Molecular Weights and Lac Pigment for the Extension of Shelf-life and Color Development of Low-fat Sausages during Refrigerated Storage
Food Science and Biotechnology
2005 .04
Sodium Lactate and Various Molecular Weights of Chitosanon Physico-chemical and Microbial Properties of Low-fat Comminuted Sausages stored at $10^{\circ}C$
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Product Characteristics and Shelf-Life Effect of Low-Fat Functional Sausages Manufactured with Sodium Lactate and Chitosans During Storage at 10°C
한국축산식품학회지
2009 .01
젖산나트륨과 젖산칼륨의 첨가가 냉동저장 중 저지방 소시지의 품질특성 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Flavor Compounds and Textural Properties of Comminuted Sausages Manufactured with Various Fat Contents
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Comparison of Various Extraction Methods to Analyze Volatile Compounds of Comminuted Sausages
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
[P4-24] Effect of Whey Protein Edible Coating on Antioxidative Activity in Low-Fat Sausages during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
키토산을 첨가한 저지방 기능성 소시지의 향미 성분 분석과 냉장 저장 중의 이화학적인 특성
한국축산식품학회지
2005 .01
지방대체제를 이용하여 기존의 유화형 소시지와 유사한 조직감을 갖는 고급 저지방 세절 소시지의 개발
한국식품과학회지
2002 .08
Effect of Oleoresin Paprika on Quality Characteristics of Emulsified-Sausages as a Replacement of Sodium Nitrite during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Impacts of Irradiation Sources on Quality Attributes of Low-salt Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
발효소시지의 생산과 미생물적 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
키토산이 저아질산나트륨 소시지의 유산나트륨 저감화에 미치는 영향
한국축산학회지
2010 .01
[P4-08] Evaluation of Product Quality and SheIf-life of Low-fat Comminuted Sausages Manufactured with Mixed Natural Antimicrobial Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
토마토가 함유된 저지방 유화형 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
Effect of Irradiation on pH, Color, and Sensory Quality of Cooked Pork Sausage with Added Chitosan Oligomer
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
Microbiological and Physical Quality of Refrigerated Chicken Legs Treated with Acetic Acid
Food Science and Biotechnology
1998 .03
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