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조리 방법이 상용채소의 비타민 및 무기질 함량에 미치는 영향 -시금치, 양배추, 콩나물, 당근을 중심으로 -
한국식품조리과학회지
2016 .01
Evaluation of the Antioxidant Contents of Korean Wild Leaf Vegetables
Nutritional Sciences
2000 .11
충남지역 중학생의 채소 섭취실태와 식습관에 관한 연구
대한지역사회영양학회지
2010 .08
열처리방법에 따른 한지형 및 난지형 마늘의 영양성분 변화
한국식품조리과학회지
2016 .01
일부지역 성인여성의 사회경제적요인, 건강관련의식구조 및 식생활태도와 채소류 소비에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회지
2008 .12
대구지역 중학생의 채소섭취 및 기호도
과학논집
2016 .02
Intakes of vegetables and related nutrients such as vitamin B complex, potassium, and calcium, are negatively correlated with risk of stroke in Korea
Nutrition Research and Practice
2010 .08
Intakes of vegetables and related nutrients such as vitamin B complex, potassium, and calcium, are negatively correlated with risk of stroke in Korea
Nutrition Research and Practice
2010 .08
A Modification of A Microbiological Assay of Vitamin B₁₂ In Fermented Vegetables
한국영양학회지
1982 .09
Antioxidant effect of garlic and aged black garlic in animal model of type 2 diabetes mellitus
Nutrition Research and Practice
2009 .06
Antioxidant effect of garlic and aged black garlic in animal model of type 2 diabetes mellitus
Nutrition Research and Practice
2009 .06
마늘 분말을 첨가한 소맥분의 리올로지 특성에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2009 .12
Estimation of vitamin K intake in Koreans and determination of the primary vitamin K-containing food sources based on the fifth Korean National Health and Nutrition Examination Survey (2010-2011)
Nutrition Research and Practice
2013 .12
Estimation of vitamin K intake in Koreans and determination of the primary vitamin K-containing food sources based on the fifth Korean National Health and Nutrition Examination Survey (2010-2011)
Nutrition Research and Practice
2013 .12
도시 텃밭 재배활동 다양화를 위한 기능성 텃밭모델 이용자 분석
한국지역사회생활과학회지
2016 .11
경주 지역 주부들의 신선 채소 구매 행동
동아시아식생활학회지
2009 .02
새싹채소의 생리활성 특성 및 그 가공품의 제조
한국식품조리과학회지
2010 .01
경북지역 초·중·고·대학생의 채소류 섭취태도와 향신채소 기호도 비교
대한지역사회영양학회지
2014 .06
젊은 여성의 계절별 옥외활동시간과 혈청 25-(OH) 비타민 D 영양상태
대한지역사회영양학회지
2014 .06
어린이 채소 섭취 증진을 위한 감각 활용 요리활동 중심 영양교육 프로그램 개발과 평가
Korean Journal of Health Promotion
2019 .01
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