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견층(繭層) Sericin에 대(對)한 몇 가지 화학약제(化學藥劑) 처리(處理)의 효과(效果)
경북대농학지
1985 .01
Novel Beneficial Functions of Silk Protein, Sericin for Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
세리신잠(Nd-s)의 발육특성과 혈액아미노산 조성
경북대농학지
2002 .01
[S6-3] Preparation of Mineral Binding Peptide from Silk Protein (Sericin) Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
칼슘용해에 미치는 유기산의 영향
Food Science and Preservation
2005 .10
Dietary Effect of Silk Protein, Sericin on Epidermal Hydration, and Filaggrin Expression and Degradation into Free Amino Acids in NC/Nga Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Solubility of Organic Acids in Methanol-Water System : The Implication to Cosolvent Effect
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
구상나무재(材) 추출성분(抽出成分)의 추출시간(抽出時間) 온도(?度) 및 pH변동(變動)과 그 추출성분(抽出成分) 함량(含量)과의 관계(關係)
한국산림과학회지
1979 .01
실크단백질의 식이 공급이 아토피 피부염 동물 모델 NC/Nga Mice 피부의 세라마이드 함량 및 관련인자 발현에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2007 .05
Determination of Water Solubility on Methiozolin
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2011 .11
Protein Solubility, Color and Water-Holding Capacity in Relation to Pork Quality
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Water - solubility of β - Glucans in Various Edible Mushrooms
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
The Effect of Acid Chemicals on the Physical Properties of Raw Silk
경북대농학지
1989 .01
실크 세리신 단백질을 이용한 유기 철분제의 제조 및 철분 결핍쥐에서의 생물학적 유용성
한국식품영양과학회지
2010 .10
염산리그닌 화학 ( Chemistry of Hydrochloric Acid Lignin )
펄프·종이기술
1983 .04
들깨(Perilla ocimoides L.)종자(種字)의 단백질(蛋白質) 분리(分離)에 따른 Phytate와 질소(窒素)의 용해도(溶解度)
Applied Biological Chemistry
1989 .01
Silk Protein : Industrial Application and Frontier Research in Japan
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2004 .09
Solubility Interactions between Saturated Triglycerides and Cholesterol in Supercritical Carbon Dioxide
Food Science and Biotechnology
1998 .12
野菜類의 成分에 關한 硏究 - 2. A. altissima葉의 free amino acid 및 organic acid含量
한국식품영양과학회지
1977 .08
Free Amino Acids, Collagen Solubility, and Meat Quality in Pork (Longissimus Muscle of Yorkshire) as a Function of Chiller Temperature and Aging
Food Science and Biotechnology
2008 .02
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