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DEVELOPMENT OF 3-D POSITION DETECTING TECHNIQUE BY PAN/TILT
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Evaluation of Tomato Yellow Leaf Curl Virus Resistance Level in Tomato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effects of High Performance Greenhouse Films on Fruit Quality of Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
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한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Study of Dry Matter Distribution Pattern in Tomato Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
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한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
청과물 저장에 관한 연구(제3보) -환경압력변화가 Tomato 과실의 저장에 미치는 영향에 대하여-
Applied Biological Chemistry
1973 .01
Effects of Method of Fruiting on Quality of Cherry Tomato
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Analyses of Microbiological Contamination in Cultivation and Distrubution Stage of Tomato and Evaluation of Microbial Growth in Tomato Extract
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2012 .06
The Effect of Bagging on Fruit Characteristics and Quality in Tomato through Winter
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
First Report of Southern tomato virus in Tomato(Solanum lycopersicum) in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
수확시의 숙도에 다른 저온저장 중 토마토의 품질인자의 변화
Food Science and Preservation
2013 .04
토마토 가루를 첨가한 양갱의 품질특성
한국식품영양과학회지
2014 .07
Development of a SCAR Marker Linked to Tomato Yellow Leaf Curl Disease Resistance Genes in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Development of a set of SCAR Markers for Selecting Tomato Yellow Leaf Curl Virus Resistance Genes in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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