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1993 .01
Development of Physical Treatment Technology for Stall Wastewater
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
국산밀 제분부산물을 첨가한 고식이섬유빵의 품질 특성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
밀의 경도가 밀가루 제품에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1991 .12
Prediction of Bread-Making Properties Using Intrinsic Wheat Quality Characteristics
Food Science and Biotechnology
2001 .08
畜舍尿汚水의 物理的 固液分離技術 開發
축산시설환경학회지
1996 .01
분자표지인자를 이용한 밀 연구 현황과 국산 밀의 연구 방향
한국육종학회지
2013 .01
A Mathematical Model Simulating A Grain-Straw Separation Process in an Axial-Flow Separator
한국농업기계학회 International Conference
1993 .01
Flour Characteristics and End-Use Quality of Korean Wheats with 1Dx2.2+1Dy12 Subunits in High Molecular Weight Glutenin
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
밀의 도정 및 발효 균주에 따른 우리밀 메주의 품질특성
Food Science and Preservation
2012 .12
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
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