지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Chamnamul [Pimpinella brachycarpa (Kom.) Nakai] ameliorates hyperglycemia and improves antioxidant status in mice fed a high-fat, high-sucrose diet
Nutrition Research and Practice
2013 .12
Chamnamul [Pimpinella brachycarpa (Kom.) Nakai] ameliorates hyperglycemia and improves antioxidant status in mice fed a high-fat, high-sucrose diet
Nutrition Research and Practice
2013 .12
참나물의 휘발성 향기성분 분석
한국식품조리과학회지
1997 .01
Isolation and Characterization of MADS-Box cDNA Clone Expressed in Pimpinella brachycarpa
한국동물학회 학술대회
1998 .01
천궁의 향신료로서의 이용 연구
한국식품조리과학회지
2002 .01
Cloning and Expression of a cDNA Encoding Amino Aminoalcoholphosphotransferase from Pimpinella brachycarpa
한국동물학회 학술대회
2000 .01
향신채의 조리중 기능성 변화
한국식품조리과학회지
2008 .01
Cloning of Cytosolic Ascorbate Peroxidase Gene in Embryogenic Callus of Pimpinella brachycarpa
한국동물학회 학술대회
2000 .01
Potential Target Gene and Protein Interaction of HD-Zip Protein, Phz4 from Pimpinella brachycarpa
한국동물학회 학술대회
1998 .01
향신료(Spice and Herbs)의 기능성
동아시아식생활학회지
2002 .10
향신료(Spice and Herbs)의 기능성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2002 .09
Cloning and Expression of a cDNA Encoding Aminoalcoholphosphotransferase from Pimpinella brachycarpa
식물학회지
2001 .01
Isolation of Callus Specific mRNAs from Differentiating Embryogenic Somatic Calli in Pimpinella brachycarpa by cDNA AFLP
한국동물학회 학술대회
2003 .01
Characterization of Pathogenesis-Related Gene and Zinc Finger Protein cDNA Clone Obtained by Expressed Sequence Tags of Pimpinella brachycarpa Shoot-tip cDNA
한국동물학회 학술대회
1998 .01
천궁 향미유의 전자코를 이용한 향기패턴 분석 및 관능검사
한국식품조리과학회지
2002 .01
산초의 휘발성 향미성분 분석 및 향신료로서의 관능적 평가
한국식품조리과학회지
2000 .01
Flavor Chemistry
한국식품조리과학회 학술대회지
1992 .01
Isolation and Characterization of Three Homeodomain-Leucine Zipper Genes, Phz1, Ph2 and Phz4, from Pimpinella brachycarpa Shoot Tips
한국동물학회 학술대회
1996 .01
소엽의 휘발성 향미성분 분석 및 향신료로서의 관능적 평가
한국식품조리과학회지
2000 .01
곰국의 맛성분에 대한 가열 시간 및 향미채소의 영향
한국식품조리과학회지
1999 .01
0