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가공식품의 영양강화 현황과 제 외국의 영양강화 정책
대한영양사협회 학술지
1999 .01
Intake of Food Additives by Country: Focusing on Coloring Agents, Emulsifier and Nutrient Fortification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fortification of Biochar with Iron to Enhance Phosphate Adsorption
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
우리나라 가공식품의 칼슘강화 현황에 관한 조사 연구
한국식품영양과학회지
2002 .01
A Study on the Content of Vitamins in Fortified Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
중학생과 학부모의 가공식품에 대한 인지도가 식품표시의 이용에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2003 .01
Fortification of γ-aminobutyric acid in spirulina by fermentation using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S13-3] Development of Korea Food and Nutrient Data System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Fortification of GABA in Rice Base by Co-fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fortification of Gamma-aminobutyric acid and Poly-γ-glutamic acid in milk by novel co-fermentation and its Application for Functional Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P7-01] Recognition of Food and Nutrition Labeling of Processed Food by Middle School Students in Seoul Area.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P7-14] Monitoring of Nutrition Labeling and Determination of Micronutrient in Fortified Food by ICP-AES
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
The Survey on Food Additives of Import Food and Domestic Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
기본생계비를 위한 식품비 산정에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1998 .01
인터넷 기반의 일상식품의 e-식품교환량(ENECC/E-Food Exchange)과 검색 시스템 개선
대한영양사협회 학술지
2004 .01
Is Whole Cereal Grain a Functional Food? What is the Functional Food Concept Trying to Accomplish?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Contemporary Issues Surrounding Folic Acid Fortification Initiatives
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .12
우리나라 식품 영양표시 (가공식품, 식품접객업소) 제도의 현황
식품과학과 산업
2011 .03
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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