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Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Present Status of Kochujang (fermented hot pepper - soybean paste) in Korea and Its Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Time-dependent Flow Properties of Commercial Kochujang (Hot Pepper-Soybean Paste)
Food Science and Biotechnology
2005 .06
감마선 조사 고추장의 미생물 및 일반품질 특성 변화
한국식품과학회지
2001 .02
Development of an Antimicrobial Film to Inhibit the Growth of Foodborne Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
저장온도에 따른 고추장의 품질변화
한국식품과학회지
1994 .06
[P5-36] Antibacterial Activity of Korean Wild Plants against Foodborne Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P10-234] Antiobesity Effects of the garlic-added kochujang (Korean Red Pepper Soybean Paste)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-203] Increased Anticancer Effect of Kochujang (Korean Red Pepper Soybean Paste) Prepared with Garlic Powder Dried Different Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
저장조건에 따른 전통고추장의 성분 특성 변화
한국식품과학회지
2002 .06
Isolation and Identification of Bacillus cereus from Fermented Red Pepper-Soybean Paste (Kochujang), and Its Heat Resistance Characteristics
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Inhibitory Effect of Kochujang Extracts on Chemically Induced Mutagenesis
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
[P3-35] Effects of Combined Heat Treatment and Gamma Irradiation on the Bacterial Populations and Sensory Characteristics of Kochujang, Korean Fermented Red Pepper Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P5-02] Antimicrobial Activity of Levan against Foodborne Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Inhibitory Effects of Organic Acids Combined with Modified Atmosphere Packaging on Foodborne Pathogens on Cabbage
Applied Biological Chemistry
2011 .01
복숭아 품종별 페이스트를 이용한 고추장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2018 .02
Recognition of Low-water Activity Foods and Food Ingredients as Sources of Foodborne Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Kochujang (Korean fermented red pepper paste) Attenuates High Fat Diet-Induced Obesity by Regulating Lipid Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
농후 고추장-물 현탁액의 리올로지 연구
한국식품과학회지
1989 .12
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