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문헌
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The Present Status of Kochujang (fermented hot pepper - soybean paste) in Korea and Its Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
[P3-35] Effects of Combined Heat Treatment and Gamma Irradiation on the Bacterial Populations and Sensory Characteristics of Kochujang, Korean Fermented Red Pepper Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Time-dependent Flow Properties of Commercial Kochujang (Hot Pepper-Soybean Paste)
Food Science and Biotechnology
2005 .06
저장온도에 따른 고추장의 품질변화
한국식품과학회지
1994 .06
Changes in Microbiological and General Qualities in Gamma Irradiated Doenjang (Fermented Soybean Paste)
Food Science and Biotechnology
2001 .02
가공방법을 달리하여 열풍건조한 고춧가루가 고추장의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .08
Kochujang (Korean fermented red pepper paste) Attenuates High Fat Diet-Induced Obesity by Regulating Lipid Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Gamma-Irradiation on Quality of Kochujang during Storage
Food Science and Biotechnology
1992 .12
농후 고추장-물 현탁액의 리올로지 연구
한국식품과학회지
1989 .12
[P10-234] Antiobesity Effects of the garlic-added kochujang (Korean Red Pepper Soybean Paste)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
저장조건에 따른 전통고추장의 미생물 및 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2001 .10
전통 고추장의 품질특성
한국식품과학회지
1996 .02
우수 균주접종과 감마선 조사에 따른 전통고추장의 품질 비교
한국식품과학회지
1999 .02
감마선 조사된 청국장의 미생물 및 일반품질 특성 변화
한국식품과학회지
2000 .08
포장된 전통 된장 및 고추장의 저장 중 CO₂ 발생과 특성변화
한국식품영양과학회지
2000 .10
[P10-203] Increased Anticancer Effect of Kochujang (Korean Red Pepper Soybean Paste) Prepared with Garlic Powder Dried Different Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
방사선 조사 고추장의 발효 특성
한국식품과학회지
1998 .08
한약재를 첨가한 고추장의 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .12
가열 처리에 의한 고추장의 특성 변화
한국식품과학회지
2000 .08
복숭아 품종별 페이스트를 이용한 고추장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2018 .02
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