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양일선 (연세대학교 생활과학대학 식품영양전공) 이해영 (연세대학교 생활과학대학 식품영양전공) 박문경 (연세대학교 생활과학대학 식품영양전공) 김동훈 (연세대학교 상경대학 경영학전공) 신서영 (연세대학교 식품영양과학연구소) 차진아 (전주기전여자대학 식품영양계열)
저널정보
대한영양사협회 대한영양사협회 학술지 대한영양사협회 학술지 제8권 제1호
발행연도
2002.1
수록면
19 - 25 (7page)

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The purposes of this study were to : (1) identify the faculty and staffs' patronage behaviors, (2) evaluate customer perception and complaint on service quality attributes, (3) diagnose customer needs to construct scheme for building a new faculty foodservice. The qualitative method of this research was proceeded by interviewing 20 individuals. Most respondents considered that 'taste', 'atmosphere', 'clean and sanitation', and 'menu variety' were important rather than 'price' in general faculty foodservice. Therefore, 'taste', 'menu variety', 'atmosphere' were the most important service attributes for remodeling present faculty foodservice.

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