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Unfrozen Water Content of Andisol Under Different Freezing and Thawing Conditions
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Freezing and Fermentation Curves of the Dough Frozen at the Different Freezing Condition
Food Science and Biotechnology
2002 .04
Relationship Between Freezing Point of Meat Juice and the Amount of Water Added to Meat
Food Science and Biotechnology
1993 .12
Changes in Ice Dendrite Size during Freezing Process in Gelatin Matrix as a Model Food System
한국축산식품학회지
2008 .01
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
동결방법에 따른 냉동 과일의 내부압력 변화
Food Science and Preservation
2003 .12
혼합과채쥬스 특성에 미치는 여러 인자의 영향
한국식품과학회지
1995 .08
Effects of Processing Conditions on Some Characteristics of Dongchimi Juice
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Mathematical Relationship between Ice Dendrite Size and Freezing Conditions in Tuna
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
과일쥬스의 농축공정에 영향을 미치는 인자의 물리적 특성
한국식품과학회지
1991 .10
추출 방법에 따른 포도 추출액의 품질 특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .12
Effect of Concentration Methods on the Quality of Single and Blended Juice Concentrates
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
Freezing Behaviors of Frozen Foods Determined by H NMR and DSC
Food Science and Biotechnology
2008 .02
식품의 동결중에 생성되는 빙결정에 미치는 동결조건의 영향
한국식품영양과학회지
1992 .05
[S8-3] Effects of Freezing Rates and Storage Temperatures on the Quality of Frozen Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
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