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[P8-312] Antimutagenic and Anticancer Effects of Canned Leaf Mustard Kimchis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antimutagenic and Anticancer Effects of Leaf Mustard and Leaf Mustard Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
Volatile Compounds and Antimicrobial Effects of Mustard Seeds and Leaf Mustard Seeds According to Extraction Method
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Antimutagenic and Cancer Cell Growth Inhibitory Effects of Seaweeds
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
Functional Investigation of Green leaf mustard and red leaf mustard (Brassica juncea) fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
민간 생약재의 아플라톡신 $B_1$에 대한 항돌연변이 효과
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Antimutagenic Effects of Juices from the Peppers in Salmonella Assay System
한국식품영양과학회지
1995 .06
Antimutagenic Compounds Identified from the Chloroform Fraction of Garlic (Allium sativum)
한국식품영양과학회지
1991 .06
Chitosan의 in vitro 돌연변이 억제효과 및 세포내 작용 특성
한국식품과학회지
1996 .12
갓의 첨가가 김치의 품질과 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .08
절임조건에 따른 돌산갓의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2011 .08
Antimutagenic Compounds Identified from Chloroform Fraction of Persimmon Leaves
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
[P8-315] Antimutagenic and Anticancer Effects of Chitosans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
갓 주년재배에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
Salmonella 실험계의 십자화과 채소류의 항돌연변이효과
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
Salmonella 실험계에서 케일즙액의 항돌연변이 효과와 활성획분
한국식품영양과학회지
1997 .10
Antimutagenic Effect of the Volatile Aroma Compounds Identified from Green Tea
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Antimutagenic Effects of Doenjang(Korean Soy Paste)
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
Antimutagenic Effects of Linoleic Acid
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
아플라톡신 B₁과 4 - NQO에 대한 녹황색 채소류의 항돌연변이 효과
한국식품영양과학회지
1992 .05
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