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Assessment of total aflatoxin in selected crops using enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA): A sustainable monitoring and control of aflatoxin in both rural and urban areas in Nigeria
Food Science and Preservation
2025 .02
Dietary exposure assessment of mycotoxin (total aflatoxin, aflatoxin M1, ochratoxin A) contamination among Korean population based on recent Korean National Health and Nutrition Examination Survey 2010-2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유통 식약공용농산물 중 비의도적 유해물질 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
시중유통 견과류의 총아플라톡신, 오크라톡신 A, 제랄레논, 데옥시니발레놀, T-2 독소의 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
LC-MS/MS를 이용한 닭 간과 신장 중 곰팡이 독소 6종 동시분석법 개발
한국가금학회지
2016 .06
식·약공용 농산물의 아플라톡신 오염 실태 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Traditional Herbal Medicine-based Health Care Strategies
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Development and validation of analytic method for determination of aflatoxins analysis in fermented food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
선제적 해양안전 관리체계 개발에 관한 연구
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
한약재찌꺼기 활용을 위한 전처리 조건 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Review on Korean Herbal Medicine Complex Prescriptions and Single Herbal Medicines for Osteoporosis - Focused on Domestic Research Published Since 2013
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
유통 약용식물 중 곰팡이독소 오염도 조사
한국식품영양과학회지
2023 .09
Method validation for quantitative analyzing aflatoxin productivity in Aspergillus sp. isolated from soybean paste
Food Science and Preservation
2023 .02
한약재 품질관리를 위한 미생물학적 오염도 평가
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
질병관리 - 곰팡이독소의 피해를 막자
낙농·육우
2015 .01
저장 중 땅콩의 곰팡이 및 곰팡이독소 발생
Food Science and Preservation
2022 .12
조선현호색(Corydalis turtschaninovii Besser)의 효율적인 대량증식 방법
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
배양 조건이 Aspergillus sp.의 독소 생산에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Protective Effect of Corydalis heterocarpa extracts in UV-B Irradiated HaCaT Keratinocytes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Label-free quantitative proteomic analysis determines changes in amino acid and carbohydrate metabolism in three cultivars of Jerusalem artichoke tubers
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
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