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Dietary exposure assessment of mycotoxin (total aflatoxin, aflatoxin M1, ochratoxin A) contamination among Korean population based on recent Korean National Health and Nutrition Examination Survey 2010-2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
LC-MS/MS를 이용한 돼지고기 중 총아플라톡신 및 오크라톡신 A 동시분석법 확립
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
시중유통 견과류의 총아플라톡신, 오크라톡신 A, 제랄레논, 데옥시니발레놀, T-2 독소의 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
저장 중 땅콩의 곰팡이 및 곰팡이독소 발생
Food Science and Preservation
2022 .12
Simultaneous Analysis of Pesticides and Ochratoxin A in Red pepper using LC-MS/MS and GC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
Method validation for quantitative analyzing aflatoxin productivity in Aspergillus sp. isolated from soybean paste
Food Science and Preservation
2023 .02
Assessment of total aflatoxin in selected crops using enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA): A sustainable monitoring and control of aflatoxin in both rural and urban areas in Nigeria
Food Science and Preservation
2025 .02
곡류 등 다소비 식품 중 곰팡이독소 안전성 조사 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Evaluation of the effect of salt, vinegar, and temperature on the ochratoxin A production by Penicillium verrucosum: A response surface methodology approach
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
LC-MS/MS를 이용한 닭 간과 신장 중 곰팡이 독소 6종 동시분석법 개발
한국가금학회지
2016 .06
Reduction in ochratoxin A levels by Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus rhamnosus GG
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Detection of Foodborne Pathogens and Mycotoxins in Eggs and Chicken Feeds from Farms to Retail Markets
한국축산식품학회지
2016 .01
수벌번데기로부터 식중독 세균 및 곰팡이독소 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Inhibitory effects of three monoterpenes from ginger essential oil on growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus and their gene regulation in aflatoxin biosynthesis
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Development and validation of analytic method for determination of aflatoxins analysis in fermented food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Influence of Sprouted and Roasted Barley on Ochratoxin A Reduction in the Manufacturing Process of Roasted Barley Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Analysis of Soybean Meju Using Aspergillus oryzae Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한약재 안전관리를 위한 곰팡이독소 선제적 모니터링 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
유통 식약공용농산물 중 비의도적 유해물질 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
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