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원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Determination of Caffeine and Heavy Metals Content in Coffee from Small Coffee Shops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Caffeine content in foods containing caffeine ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
전북 일부지역 대학생의 커피섭취 실태 및 인식
한국식품영양학회지
2019 .01
Changes in Total Polyphenols, Chlorogenic Acid, and Caffeine in Three Arabica Coffee (Coffee arabica L.) Cultivars by Roasting Stages
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
배전조건이 아라비카 커피의 이화학적 성질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
HPLC/DAD methods for determination of Caffeine in regular coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Coffee Processing and Changes in Chemical Composition and Flavor Patterns during Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
검정콩가루의 품질 및 항산화 특성에 미치는 발아 및 볶음처리의 영향
산업식품공학
2018 .01
Contents of Chlorogenic Acids in Cold Brew Extracts from India Coffee Bean by Roasting Intensity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Coffee Extracts with Different Roasting Degrees on Antioxidant and Anti-inflammatory System in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characteritics of Green Kernal Black Bean with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Monitoring and Risk Assessment of Lead and Cadmium in Various Agricultural Products Collected from the Korean Market
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
케냐AA의 냉추출에 따른 이화학적 변화
한국식품영양학회지
2019 .01
Concentration of heavy metals in shellfishes and health risk assessment from Korean coastal areas
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .12
진해만 양식어장 주변 표층 퇴적물 중 미량금속의 분포 특성 및 오염 평가
해양환경안전학회지
2015 .01
Multi-response Optimization for Unfertilized Corn Silk Extraction Against Phytochemical Contents and Bio-activities
산업식품공학
2017 .01
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