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모유 섭취 신생아 유래 Lactobacillus acidophilus에 의한 발효유 내 중미형성
한국축산식품학회지
2008 .01
Preparation of a Large Quantity of cis - 9, trans - 11 and trans - 10, cis - 12 Conjugated Linoleic Acid (CLA) Isomers from Synthetic CLA
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .06
Bioactive Conjugated Linoleic Acid (CLA) in Milk
한국축산식품학회지
2010 .01
Conjugated Linoleic Acid (CLA)의 생리활성과 축산식품
한국축산학회지
2002 .01
다 기능성 conjugated linoleic acid (CLA)를 이용한 건강식품 개발
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
새로이 分類된 天然 抗癌劑 : Conjugated Dienoic Derivatives of Linoleic Acid (CLA)
한국식품영양과학회지
1991 .08
시판 요구르트 제품 중 Conjugated Linoleic Acid (CLA) 함량 분석 및 상업용 Dairy Starter에 의한 CLA 생산
한국식품영양과학회지
2004 .10
CLA 함유 축산물 생산을 위한 조사료 내 CLA 전구물질 함량 비교
한국초지학회 학술발표회 심포지엄
2005 .01
Conjugated Linoleic Acid(CLA) 급여 기간이 계육의 품질 특성과 CLA 함량에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
1998 .01
Conjugated Linoleic Acid (CLA) 생산 dairy starter culture의 개발과 이용
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Bioactivities and Potential Mechanisms of Action for Conjugated Fatty Acids
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Efficient conversion of conjugated linoleic acid c9,t11 by Lactobacillus fermentation from vegetable oil to generate fermented milk with high CLA content
Food Science and Preservation
2018 .07
인간 전립선 암세포인 TSU - Pr1에서 trans - 10, cis - 12 Conjugated Linoleic Acid에 의한 Apoptosis 유발과 Bcl - 2 단백질의 발현억제
한국식품영양과학회지
2002 .12
Conjugated Linoleic Acid(CLA) 급여가 돈육 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
난황내 Conjugated Linoleic Acid가 지방산 조성과 지방산화에 미치는 효과
한국축산식품학회지
1998 .01
Development of Commercially Viable Method of Conjugated Linoleic Acid Synthesis Using Linoleic Acid Fraction Obtained from Pork By-products
한국축산식품학회지
2018 .01
Conjugated Linoleic Acid (CLA) 급여량과 급여기간이 돈육의 CLA 함량 및 혈액성상에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2001 .01
Conjugated linoleic acid(CLA)생성균주를 starter로 이용한 기능성 김치의 제조
한국식품과학회지
2003 .02
사료내 Conjugated Linoleic Acid 첨가수준이 육계의 생산성, 도체특성 및 근내 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
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