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키토산의 함량을 달리하여 첨가한 저지방 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2004 .01
Physicochemical and Textural Properties, and Flavor Compounds of Low-fat Sausages Manufactured with Various Levels and Molecular Weights of Chitosans
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
돈육 젤라틴의 형태와 Transglutaminase의 첨가 유무에 따른 저지방 모델 소시지의 이화학적 및 조직 특성
한국식품영양과학회지
2017 .08
락토페린을 첨가한 저지방/저염 소시지의 품질 및 Escherichia coli O157:H7에 대한 항균 활성에 미치는 효과
한국축산학회지
2006 .01
젖산나트륨과 젖산칼륨의 첨가가 냉동저장 중 저지방 소시지의 품질특성 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Evaluation of Physicochemical and Textural Properties of Low-Fat/Salt Sausages Manufactured with Two Levels of Milk Proteins
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
자몽 종자 추출물을 첨가한 저지방 세절 소시지의 이화학적, 조직적 특성 및 향균 효과
한국축산식품학회지
2005 .01
Evaluation of Various Combinations of Pork Lean and Water Added on the Physicochemical, Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat Sausages
Food Science and Biotechnology
2004 .08
인산염의 첨가와 침지가 저지방 소시지의 냉장저장 중 품질과 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
Product Characteristics and Shelf-Life Effect of Low-Fat Functional Sausages Manufactured with Sodium Lactate and Chitosans During Storage at 10°C
한국축산식품학회지
2009 .01
표고버섯가루, 자몽종자 추출물, 젖산나트륨의 단독 혹은 복합첨가가 저지방 소시지의 품질 및 저장성에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2009 .01
지방대체제를 이용하여 기존의 유화형 소시지와 유사한 조직감을 갖는 고급 저지방 세절 소시지의 개발
한국식품과학회지
2002 .08
Flavor Compounds and Textural Properties of Comminuted Sausages Manufactured with Various Fat Contents
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
냉동 온도에서 소시지의 저장 수명에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Evaluation of Various Levels of Salt and Sodium Tripolyphosphate on Physicochemical and Textural Properties of Chicken Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
울금 추출물 함유 저지방 소시지의 냉장저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2007 .01
Effects of Mungbean Flour Level in Combination with Microbial Transglutaminase on Physicochemical and Textural Properties of Low-salt Pork Model Sausages
한국축산식품학회지
2013 .01
젖산나트륨과 키토산을 첨가한 저지방 기능성 소시지의 냉장 저장 중의 품질 및 저장성 증진 효과
한국축산식품학회지
2003 .01
저지방 기능성 발효소시지의 제조를 위한 복합 유산균주의 이용
한국축산식품학회지
2008 .01
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