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Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Strawberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Antioxidant Activities in Major Domestic Strawberry Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
아스파라거스 비가림 재배 시 1차 수확기간이 2차 수확시기 및 수량에 미치는 영향
농업생명환경연구
2018 .01
Antioxidant Constituents and Antioxidant Activities of Eighteen Korean Tomato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The effect of grinding at various vacuum levels on the total phenolic and anthocyanin content and antioxidant properties of strawberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Phytochemicals and Antioxidant Activity in Blackberry (Rubus fruticosus L.) Fruits of Mutant Lines at the Different Harvest Time
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Physicochemical qualities, antioxidant compounds, and activities of six mini paprika cultivars
한국식품과학회지
2020 .08
현미 품종별 에탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Physicochemical Properties, Total Phenolic, Flavonoid content and Antioxidant Activities of Commercial Orange and Grapefruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant compounds and activities of pedicel and sepals from twelve varieties of colored cherry tomatoes
한국식품과학회지
2020 .12
The Change of Antioxidant Components and Activity of Colored Wheat according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of cultivars and milling degrees on free and bound phenolic profiles and antioxidant activity of black rice
Applied Biological Chemistry
2018 .01
국내산 아피오스의 수확시기와 증자처리에 따른 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2022 .12
딸기 육성계통 및 품종의 수확시기에 따른 항산화 활성 검정
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
수확시기별 까마중 전초의 성분, 항산화활성 및 항염증 활성
Food Science and Preservation
2016 .12
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