지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Verification of Biological Activities in Saccharomyces/Defatted Mealworm Larva Ferment and Non-Ferment Extracts for Functional Antioxidants and Skin Whitening
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-inflammatory Activity of Liquid Ferment by Phellinus linteus Mycelium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimal production of distilled spirits using Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Production of Fermented Kale Juices with Lactobacillus Strains and Nutritional Composition
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Enhancing Health Benefits of Yak-kong by Fermenting with a Novel Probiotics Strain Derived from Korean Infant Intestine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
ANTI-INFLAMMATORY ACTIVITY OF FERMENTED Hizikia fusiformis EXTRACT IN LPS-STIMULATED RAW264.7 CELLS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
DEVELOPMENT OF TECHNIQUES FOR PROCESSING OF SALTY FERMENTED FISH PRODUCT FROM COMMERCIAL SNAKEHEAD FISH
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
ANTI-INFLAMMATORY ACTIVITY OF FERMENTED MARINE BROWN ALGAE EXTRACTS WITH Lactobacillus SP. SH-1 IN LPS-STIMULATED RAW 264.7 MACROPHAGE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
증류기술과 대한민국 소주의 역사
식품과학과 산업
2019 .12
THE EFFECTS OF POLYPHENOL CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF BROWN ALGA Eisenia bicyclis EXTRACT FERMENTED BY PROBIOTICS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
An new attempt to manufacture a distilled soju with enhanced ester aroma
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF FERMENTED Saccharina japonica WITH Phellinus linteus MYCELIA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Qualities of liquor distilled from solid-state fermented mash under reduced or atmospheric pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
ANTIOXIDANT ACTIVITY OF EXTRACTS FROM FERMENTED Haliotis discus hannai WITH Cordyceps militaris MYCELIA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Diversity and community analysis of fermenting bacteria isolated from eight major Korean fermented foods using arbitrary-primed PCR and 16S rRNA gene sequencing
Applied Biological Chemistry
2015 .01
ANTICANCER EFFECT OF EXTRACTS FROM FERMENTED Haliotis discus hannai WITH Cordyceps militaris MYCELIA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
ENHANCEMENT OF NON-SPECIFIC IMMUNITY OF OLIVE FLOUNDER (Paralichthys olvaceus) FED WITH FERMENTED GARLIC ACID SOLUTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
전자코와 전자혀를 이용한 시판 증류주의 향미특성 분석
한국식품과학회지
2016 .04
FERMENTED Porphyra tenera WITH Phellinus linteus MYCELIA ENHANCES RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
EVALUATION OF SOYTIDE, A FERMENTED SOYBEAN MEAL, AS A PLANT PROTEIN SOURCE IN DIETS FOR WHITE SHRIMP Litopenaeus vannamei
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
0