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콩과 사료작물의 혼파와 우분의 시용이 총체 밀의 생산성과 유기한우 사육능력에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2015 .01
경북지역에서 콩과 사료작물의 혼파 재배와 발효 우분의 시용이 청보리의 생산성과 유기 한우 사육능력에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2016 .01
Determination of sowing dates for hairy vetch (Vicia villosa) and rye (Secale cereale) cultivation in Korea north region
한국토양비료학회지
2024 .08
Effects of the autumn sowing date on grain yield and feed value of winter triticale (X. Triticosecale Wittm.) in the southeast of the Gyeongbuk province
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Agricultural characteristics and grain quality according to sowing times in spring sowing wheat
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Enlightening the biotechnological approaches of legumes: present and past scenario to mitigate the biotic and abiotic stress
Plant Biotechnology Reports
2024 .09
Comparison of Seed Weight and Isoflavone Contents according to Sowing and Harvesting Period in Soybean
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Changes in the content of components according to the growth period after sowing of barley grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
캄보디아 우기 재배시 파종시기별 사료용 옥수수의 생육과 수량에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2022 .06
저장온도 및 종자 처리가 봄파종 인삼 출아와 생장에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .10
파종시기에 따른 몇 가지 밀가루의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .08
재배기간 동안 이상고온 발생에 따른 콩의 수량반응 탐색
한국농림기상학회지
2016 .01
파종 시기에 따른 잇꽃의 생장 특성과 건물생산성
한국약용작물학회지
2021 .04
답리작 춘계포장에서 보리 및 이탈리안 라이그라스와 두과의 혼파비율이 동위원소 희석법 및 차이법을 이용한 질소고정 및 이동에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2016 .01
인삼 하우스 직파재배 시 파종밀도 및 솎음처리가 3 년근 인삼의 생육과 수량에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .02
Growth Characteristics of Cucumber Seedlings Grown in Different Cell Size of Seedling Tray and Growing Media in UAE
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Comparison of Forage Production and Nutritional Value of Italian ryegrass, Rye and Whole Crop Barley as Winter Forage Crops in Southern Region of Korea
한국초지조사료학회지
2015 .01
Tannins in Foods: Nutritional Implications and Processing Effects of Hydrothermal Techniques on Underutilized Hard-to-Cook Legume Seeds-A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Changes in free sugar contents of legumes during in vitro digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of harvest dates on β-carotene content and forage quality of rye (Secale cereale L.) silage and hay
한국축산학회지
2021 .01
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