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일부 여대생의 영양소섭취와 심혈관기능 혈액지표와의 관련성에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
2001 .01
적하수오 추출물이 고콜레스테롤 급여 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2012 .07
홍화종실분말 식이가 고지방 - 고콜레스테롤섭취 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .06
Effect of Dietary Cholesterol and Cholesterol Oxides on Blood Cholesterol and Lipids, and the Development of Atherosclerosis in Rabbits
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Effects of the Zizyphus jujuba Seed Extract on the Lipid Components in Hyperlipidemic Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .03
Dietary Intake Ratios of Calcium-to-Phosphorus and Sodium-to-Potassium Are Associated with Serum Lipid Levels in Healthy Korean Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .06
고콜레스테롤혈증 성인에서 울금과 명일엽 복합 추출물의 복용에 따른 혈중지질, 항산화 및 염증 관련 지표의 변화
한국식품영양학회지
2009 .01
혈청 콜레스테롤과 3 - Hydroxy - 3 - Methylglutaryl Coenzyme A Reductase
한국식품영양과학회지
1992 .11
Effects of High Cholesterol Feeding on Regulation of Plasma Lipids and Reverse Cholesterol Transport in Rabbits
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
食鹽添加食餌가 흰쥐의 血淸 및 肝臟 중의 脂質成分에 미치는 影響
한국식품영양과학회지
1985 .11
Food Ingredients That Inhibit Cholesterol Absorption
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
미역添加給食이 흰쥐의 肝 및 血淸의 脂質濃度에 미치는 影響
한국식품영양과학회지
1986 .12
A Study on the Status of Antioxidant Vitamins and Serum Lipids in Korean Adults
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
Lecithin : Cholesterol Acyltransferase Activities in Rats Fed Cow's Milk with Different levels of Cholesterol
한국식품영양과학회지
1994 .07
계란의 Cholesterol : 문제점과 대책
한국가금학회지
1994 .06
Purple Potato Flake Reduces Serum Non-HDL-Cholesterol in Rats Fed a Cholesterol-Rich Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
감귤피를 급여한 교잡종 돼지 고기가 흰쥐의 지질대사, 단백질 농도 및 효소 활성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Effect of Citrus Pectin Oligosaccharide Prepared by Irradiation on High Cholesterol Diet B6.KOR-ApoE Mice
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Effects of Garlic Vinegar Supplementation on Changes of Body Weight, Plasma Glucose, and Plasma Lipid Profile in High Cholesterol - fed Rats
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
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