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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[P8-323] Preventive Effect of Perilla Oil, Dietary n-3 Fatty Acid on Histological Brain Damage in Apo E(-/-) Mice Fed High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
食餌性 織維素가 콜레스테롤 食餌 흰쥐의 血淸 및 肝臟脂質에 미치는 影響
한국식품영양과학회지
1985 .08
Effect of Dietary Cholesterol and Cholesterol Oxides on Blood Cholesterol and Lipids, and the Development of Atherosclerosis in Rabbits
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
적하수오 추출물이 고콜레스테롤 급여 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2012 .07
Effects of Aginate Oligosaccharide on Lipid Metabolism in Mouse Fed a High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Food Ingredients That Inhibit Cholesterol Absorption
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
Purple Potato Flake Reduces Serum Non-HDL-Cholesterol in Rats Fed a Cholesterol-Rich Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
홍화종실분말 식이가 고지방 - 고콜레스테롤섭취 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .06
혈청 콜레스테롤과 3 - Hydroxy - 3 - Methylglutaryl Coenzyme A Reductase
한국식품영양과학회지
1992 .11
Hypolipidemic Effects of Industrial Pectin-Hydrolytic Enzyme-Treated Tomato Cake on Rats Fed with High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
랫트에 있어서 우유의 콜레스테롤 저하효과에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
[P10-67] Cholesterol Lowering Effects of Capsosiphon fulvescens Extracts in Rats Fed High Cholesterol Diets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-179] Effects of Soybean, Chungkukjang and Doenjang on Serum Cholesterol level and Weight Reduction in Rats Fed a High Fat-High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of High Cholesterol Feeding on Regulation of Plasma Lipids and Reverse Cholesterol Transport in Rabbits
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Lecithin : Cholesterol Acyltransferase Activities in Rats Fed Cow's Milk with Different levels of Cholesterol
한국식품영양과학회지
1994 .07
Effect of Red Pepper Seeds Powder on Lipid Composition in Rats Fed High-FatㆍHigh-Cholesterol Diets
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
계란의 Cholesterol : 문제점과 대책
한국가금학회지
1994 .06
Angelica keiskei가 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1997 .04
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