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초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
유아 대상의 오감을 활용한 채소 선호도 증진 프로그램의 개발 및 효과 평가
한국식품영양학회지
2017 .02
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
광주지역 유통 채소류의 Bacillus cereus 오염실태 및 독소 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Trends in Vegetable Research for Consumers in China
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Trends and future directions of the vegetable alternative food market through case study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Vegetable Oil, Emulsion and Lecithin on Texture of Vegetable Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
엑스선 조사처리된 신선편의 채소류의 미생물학적, 이화학적, 관능적 품질 평가
Food Science and Preservation
2017 .02
Quality Characteristics and Antioxidant Potential of Vegetable Extracts during the Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Development of Production and Storage Technology for Vegetable Transplants
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
채소 산업현황 및 산학관연 협력 방안
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effect of cooking methods on the phytosterol content in nine selected vegetables
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
The Effects of Cooking Methods on the β-Carotene Levels of Selected Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Impact of heat processing on antioxidant capacity of root vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
토종채소 자원을 이용한 도시텃밭 작부체계 모델링
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
채소 작물 연구를 위한 영상분석 기술
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Quantitative Analysis of Vitamin B5 and B6 in Different Edible Parts of Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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