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[P9-15] Antioxidant Activity of Peptide Isolated from Freshwater Rotifer Protein Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
담수산 로티퍼, Brachionus calyciflorus의 미소 배양 생태계에서 관찰된 혼재생물간의 종간관계
수산해양교육연구
2014 .02
[P10-187] Prediction of the amino acid composition of the antioxidant peptides contained in oyster hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Characterization of antioxidative peptide purified from black eelpout (Lycodes diapterus) hydrolysate
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
산양유 Whey로부터 ACE 억제 Peptide의 분리 및 정제
한국축산학회지
2005 .01
Preparation and Characterization of Antioxidant Peptides from Fermented Goat Placenta
한국축산식품학회지
2014 .01
Isolation of antioxidant peptide from sandfish (Arctoscopus japonicus) roe hydrolysate
Food Science and Preservation
2017 .07
한국 담수산 윤층 Brachionus calyciflorus의 생물학적 특징과 온도별 성장
한국양식학회지
1997 .11
Biological activity of peptides purified from fish skin hydrolysates
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
환수 및 공기공급에 따른 담수산 rotifer, Brachionus calyciflorus의 내구란 대량생산
한국양식학회지
2005 .05
Identification and Characterization of a Novel Antioxidant Peptide from Bovine Skim Milk Fermented by Lactococcus lactis SL6
한국축산식품학회지
2017 .01
Stability of Separated ACE Inhibitory Peptides under Condition of Various pH, Temperature, Gastric Digestion (In Vitro)
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
한국산 Rotifer, Brachionus plicatilis와 B. calyciflorus의 크기 및 내구란 형성
한국양식학회지
1996 .08
Antioxidant activity of peptides derived from sesame oil meal proteins by enzymatic hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
담수산 농축 Chlorella와 빵효모의 혼합 공급 비율에 따른 담수산 Rotifer, Brachionus calyciflorus Pallas의 대량배양
한국양식학회지
2000 .06
Anti-proliferative Effect of a Novel Anti-oxidative Peptide in Hanwoo Beef on Human Colorectal Carcinoma Cells
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of Temperature, Salinity, and Diet on the Growth and Survival of the Freshwater Rotifer Brachionus angularis
Fisheries and Aquatic Sciences
2006 .01
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