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황목련 꽃으로부터 Alkyl Glycoside의 분리 동정
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Useful Ingredients and Antioxidant Activity of Magnolia Flower Tea Infusions Prepared under Different Infusion Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antimicrobial Activity of Magnolia kobus Essential Oil and Its Major Compound Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of HPLC analysis condition for steviol glycosides in foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Erratum : 국가별 마늘의 체질에 따른 면역효능 및 항산화 활성
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
멸종위기야생식물인 산작약(Paeonia obovata Maxim.)의 분포특성과 개체군 동태
한국환경생태학회지
2016 .01
Flower Industry and Research in Japan
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Isolation and Characterization of Flavonoid Glycosides from Lysimachia barystachys Bunge
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Determination of Cyanogenic Glycosides in Apricot and Plum Fruits and Transition of Cyanogenic Glycosides from the Fruit into Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative Evaluation of Antioxidant and Anticancer Potential in Elaeocarpus sylvestris and Magnolia officinalis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Erratum to: 간고등어로부터 분리한 부패성 미생물의 동정 및 생육 특성
Food Science and Preservation
2020 .12
Characterization of Essential Oils and Non-volatile Metabolites in Flower Buds between Magnolia denudata Desr. and Magnolia liliiflora Desr
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Morphological Characteristics of Flower Organs at Different Flower Developmental Stages in Various Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Erratum to: 효소 및 미생물 복합체를 사용한 인비트로 루왁 커피의 품질 특성
Food Science and Preservation
2023 .06
Enzymatic De-glycosylation of Polyphenol Glycosides in Mulberry Leaf and Fruit Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Utilization of quercetin glycosides from saffron ( Crocus sativus L.) flower biowaste for assessment of antioxidant, genotoxic and cytotoxic activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Brewing-induced Changes of Volatile Profiles in Flower Tea of Chrysanthemum zawadskii var latilobum, Paeonia lactiflora, Magnolia denudata, and Lindera obtusiloba
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Present Situation and Development Trend of Chinese Flower Industry
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Validation and Development Study for the Quantification of Enzymatically Modified Steviol Glycosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Changes of Flavonol Glycosides from Pine Needles by Cultivar, Harvest Season, and Thermal Process
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .03
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