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Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Community Structure and Genomic Features of Undesirable White Colony-forming Yeasts on Fermented Vegetables
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
상업용 김치와 담금 배추김치의 발효에 따른 품질특성 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
Dynamics of Bacterial and Viral Communities during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
인천지역 고등학생들의 김치에 대한 인지 및 선호도에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
Source Tracking and Succession of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Effects of Temperature on Bacterial Communities, Metabolites, and Flavoring Compounds during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
한국 거주 중국인을 대상으로 한 한국 김치에 대한 정성적 기호도 조사
동아시아식생활학회지
2017 .04
Yeast Extract: Characteristics, Production, Applications and Future Perspectives
Journal of Microbiology and Biotechnology
2023 .02
Comparative Analyses of Kimchi Fermentation Process according to the Leuconostoc mesenteroides Strains as Starters
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
미국인들의 김치에 대한 인식과 소비행태 조사
동아시아식생활학회지
2024 .10
Comparison of Organic Acids and Volatile Nitrogen between Vegan and Non-vegan Kimchi During Fermentation at various conditions
한국분석과학회 학술대회
2020 .11
A Study on the Heavy Metals of Distributed Kimchi in Seoul
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
Microbial Niches in Raw Ingredients Determine Microbial Community Assembly during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Clover Cyst Nematode Dominates and Causes Damage in Kimchi-Cabbage Fields in Korea
The Plant Pathology Journal
2025 .04
A New Isolation and Evaluation Method for Marine-Derived Yeast spp. with Potential Applications in Industrial Biotechnology
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Bioethanol Production from Seaweed Undaria pinnatifida Using Various Yeasts by Separate Hydrolysis and Fermentation (SHF)
한국미생물·생명공학회지
2016 .12
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