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Personalized Food Based on Genomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Emergence of AI-driven TBP (Technology Business Platform) for Personalized Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Personalized Nutrition Management: Focusing on Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Nutrition Education Provided Personalized School Lunch for Elementary School Students: Focused on Personalized Daily Needed Food Exchange Units Using Food Exchange System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Real World AI Diet, Present and Future
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
개인맞춤형 건강기능식품의 국내 산업발전을 위한 제언
식품과학과 산업
2023 .12
Trends and consumer aspects on personalized health functional foods: focused on recognition, experiences and willingness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of a Personalized Healthy Functional Food Recommendation Algorithm Based on a Systematically Structured Questionnaire
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A senior-friendly personalized nutrition delivery system based on 3D & 4D food printing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
유전체 기반 맞춤형 식품산업 현황
식품과학과 산업
2023 .12
Personalized Health Functional Food Subdivision Sales Draft Guidelines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Microbiome-Based Personalized Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
영양 상태 기반 맞춤형 식품의 산업 동향
식품과학과 산업
2023 .12
Effects of Nutrition Education Provided School Lunch by Personalized Daily Needed Food Exchange Units for Elementary Students : Changes in Nutrition Knowledges and Food Attitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Regulations of Personalized Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Nutrition Education Provided School Lunch by Personalized Daily Needed Food Exchange Units for Elementary Students : Changes in Nutrients Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Future and Challenge of Personalized Nutrition in the Era of Precision Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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