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이용수
Abstract
서론
본론
결론
References
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Personalized Nutrition Management: Focusing on Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of health improvement effects of health functional food intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Trends and consumer aspects on personalized health functional foods: focused on recognition, experiences and willingness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
영양 상태 기반 맞춤형 식품의 산업 동향
식품과학과 산업
2023 .12
Trends in the Domestic Functional Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Personalized Health Functional Food Subdivision Sales Draft Guidelines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Global health functional food consumption trend
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Personalized Food Based on Genomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Assessment of a Recommendation Algorithm for Personalized Health Functional Foods based on National Health and Nutrition Examination Data
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Emergence of AI-driven TBP (Technology Business Platform) for Personalized Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Case studies of sustainable packaging solutions for health functional foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Regulations of Personalized Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of a Personalized Healthy Functional Food Recommendation Algorithm Based on a Systematically Structured Questionnaire
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
건강기능식품의 정책방향
식품과학과 산업
2015 .12
Development of health functional food to improve memory: Focusing on efficacy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of abnormal cases by multiple intake of health functional foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Nutrition Education Provided Personalized School Lunch for Elementary School Students: Focused on Personalized Daily Needed Food Exchange Units Using Food Exchange System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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