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Nutrition and Muscle Health in the Pre-elderly and Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Untact Nutrition Service in National Projects: Focusing on the Nutrition Plus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Sodium Intake According to Nutrition Education and Nutrition Label Use: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of a customized nutrition management model for the elderly at risk of dementia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food and Nutrition at 4.0 Generation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Policies to Support the Foodservice Safety and Nutrition for Elderly and Disabled Population
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
맞춤형 영양서비스를 위한 과학기술과 해결과제
식품과학과 산업
2021 .09
Study on Lipid Nanocarriers for Nutrition Delivery for the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Nutrition for precision health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Examples of applying new technologies in the field of food and nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Nutritional Status and food security in Relation to Income Level among the Elderly: A Study Based on the 8th National Health and Nutrition Survey Data
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Nutrition Solution for Muscle Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Sarcopenia and Nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Consumer Understanding and Use of Nutrition Labelling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
전라북도 순창지역 노인의 건강 및 영양섭취 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
학교 영양교육 수행 현황 및 영양교사 직무 비중 변화 인식
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Nutrition and Health in China : from the Tradition to Modern
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Responses to Issues of Research Participant Protection in Food and Nutrition Research
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Study of Food/Nutrition-Based Hearing Protection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Nutrition Education Provided School Lunch by Personalized Daily Needed Food Exchange Units for Elementary Students : Changes in Nutrition Knowledges and Food Attitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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