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Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Metabolomic Study on the Effect of Amino Acids on the Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Investigation of Purchasing Behavior of Lactic Acid Bacteria Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Fermentation of Horseradish Extract with Bacillus sp. and Lactic Acid Bacteria (LAB) Results in Enhanced Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Properties of Soy Germ-based Postbiotic Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Korean Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
콩배아의 Lactobacillus plantarum 발효에 의한 이소플라본과 소야사포닌 변화
산업식품공학
2019 .01
복합 생균제제 유산균에 의한 콩-분말 두유 발효에 따른 유효성분 및 생리활성 변화
Food Science and Preservation
2020 .10
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Improved Digestibility and Bioavailability of Pea Protein Following Enzymatic Treatment and Fermentation by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
High Production of γ-Aminobutyric Acid in Orostachys japonicus by Co-fermentation Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Maillard reaction products in reaction flavor using mealworm according to amino acid precursors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
활성화에너지 분석을 통한 마이야르 반응 기반 TTI (Time-Temperature Indicator)의 고온 건조에서의 수분변화 가시화 가능성 검토
산업식품공학
2024 .08
Production of Functional High-protein Beverage Fermented with Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국축산식품학회지
2015 .01
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Higher Production of γ-aminobutyric acid in Poison Ivy by Co-Fermentation using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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