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Current status of C30 carotenoid materials from lactic acid bacteria and potential for postbiotics development
식품과학과 산업
2023 .03
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
유산균의 진화 “포스트바이오틱스”
식품과학과 산업
2023 .03
Postbiotic Effect of Kefir-derived Novel Lactic Acid Bacteria to Prevent High-fat (HF)-induced Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식물 추출물을 기반한 포스트바이오틱스 개발 전략
식품과학과 산업
2023 .03
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Improved Antioxidant Activities of Maillard Reaction Products from Soy Protein by Lactic Acid Bacteria Mediated Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Macrophage Stimulating Activity of Astragalus membranaceus-Postbiotics Fermented with Kimchi-Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
포스트바이오틱스(Postbiotics): 신규 기능성 미생물 소재의 개발
식품산업과 영양
2018 .06
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유산균에 의해 변화된 황기-포스트바이오틱스 다당류가 대식세포에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2024 .02
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characterization of antioxidant properties of lactic acid bacteria isolated from traditional Korean sweet potato stalk kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Postbiotics derived from citrus pomace extract and kefir lactic acid bacteria ameliorated palmitate-induced atrophy of C2C12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Radish Juice by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Collagen Degradation Ability of Lactic Acid Bacteria Isolated from Crops in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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