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유산균에 의해 변화된 황기-포스트바이오틱스 다당류가 대식세포에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2024 .02
Current status of C30 carotenoid materials from lactic acid bacteria and potential for postbiotics development
식품과학과 산업
2023 .03
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
유산균의 진화 “포스트바이오틱스”
식품과학과 산업
2023 .03
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Postbiotic Effect of Kefir-derived Novel Lactic Acid Bacteria to Prevent High-fat (HF)-induced Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유산균으로 발효한 황기 잎 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국약용작물학회지
2020 .12
Quality characteristics and Antioxidant Activity of germinated black rice porridge by amount of added Astragalus membranaceus (Fisch.) Bunge and fermented Astragalus membranaceus (Fisch.) Bunge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Light Intensity on the Growth and Development of Plug Seedlings of Astragalus membranaceus
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of Daily Temperature Regime on Growth and Physiological Characteristics of Astragalus membranaceus Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Optimum Seeding Number for Astragalus membranaceus Plug Seedling
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식물 추출물을 기반한 포스트바이오틱스 개발 전략
식품과학과 산업
2023 .03
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Properties of Soy Germ-based Postbiotic Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Korean Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Inhibitory Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi on 3T3-L1 Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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