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The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Characterization of Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi and Their Effect as a Fermentation Starter for the Green Onion Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enzyme Inhibitory Properties and Probiotic Potential of Lactic Acid Bacteria from Island Coastal Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Inhibitory Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi on 3T3-L1 Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening of Potetial Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Infant Feces and Kimchi for Anti-Oxidant and Cholesterol-Lowering Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Screening of Immune-Active Lactic Acid Bacteria
한국축산식품학회지
2015 .01
Development of Antiobesity Kimchi Using Lactic Acid Bacteria and Catechin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
Selection of Kimchi Lactic Acid Bacteria as a Culture Starter for Production of Natural Nitrite Source
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
프로바이오틱스 중 유산균 및 관련 효모의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .06
Probiotic Potential and Enhanced Aroma of Green Vegetable Juice Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Safety Evaluation and Functional Characteristics of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Intestinal Tract of Raw Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
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