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Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Inhibitory Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi on 3T3-L1 Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Lactobacillus strains isolated from kimchi stimulate longevity and immune response in C. elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Probiotic and Anti-Inflammatory Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Safety Evaluation and Functional Characteristics of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Intestinal Tract of Raw Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
프로바이오틱스 중 유산균 및 관련 효모의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .06
Development of Antiobesity Kimchi Using Lactic Acid Bacteria and Catechin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Shelf-life extension of freeze-dried lactic acid bacteria isolated from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization of Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi and Their Effect as a Fermentation Starter for the Green Onion Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Metabolomic characterization of lactic acid bacteria derived from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characterization of antioxidant properties of lactic acid bacteria isolated from traditional Korean sweet potato stalk kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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