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Metabolomic characterization of lactic acid bacteria derived from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
동결건조한 원부재료를 이용하여 제조한 나박김치의 저장 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .04
Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Quality and Shelf-Life Characteristics of Sikhye Added Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characterization of antioxidant properties of lactic acid bacteria isolated from traditional Korean sweet potato stalk kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A novel approach for maintaining the quality and shelf life of fish fillet using cell-free lactic acid bacteria culture
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Improvement of Freeze-Drying Process of Immune Lactic Acid Bacteria for Duchenne Muscular Dystrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Metabolomic characterization of lactic acid bacteria derived from kimchi to better understand their metabotypes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Microbial community change during Gajami Sik-hae fermentation and its shelf-life extension using lactic acid bacteria starter
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Evaluation of Collagen Degradation Ability of Lactic Acid Bacteria Isolated from Crops in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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