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Breeding of Cucumber Lines with High Carotenoid Content through Pyramiding of Two Carotenoid-Related Genes
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Carotenoids: Therapeutic Strategy in the Battle against Viral Emerging Diseases, COVID-19: An Overview
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effect of Inter-lighting using Red + Blue LEDs with Far-red LED on Fruit Quality and Carotenoid Content of Red and Yellow Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Carotenoid Content, Antioxidant Activity and Ethylene Related Gene Expression in High CO₂ Treated Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Change in Coloration Patterns, Biosynthesis-Related Gene Expression Profile and Accumulation of Carotenoid during Fruit Development in ‘Enbu’ Apple
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Light and Transient Expression of Carotenogenic Genes Induces Carotenoid Biosynthesis-related Gene Expression and Pigment Content Accumulation in Apple ‘RubyS’ Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Comparative analysis between types and areas of maize carotenoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
배추과 채소의 계통에 따른 glucosinolate, carotenoid 함량
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Accumulation of Carotenoid in Different Cultivars of Tagetes Flowers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Accumulation of Carotenoid in Different Cultivars of Tagetes Flowers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Quantitative Analysis of Carotenoid Content in Different Types of Marine Algae (2022)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on the Relationship of Fat Content in Human Milk on Carotenoid Content in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Natural Variation in Gene Expression of Carotenoid Cleavage Dioxygenase Contribute to Changes of Fruit Color and Flavor Volatiles
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Molecular Characterization of Carotenoid Biosynthetic Genes and Carotenoid Accumulation in Watercress (Nasturtium officinale)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
강일옥 옥수수의 영양성분, 카로티노이드 함량분석 및 생리활성 평가
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
수확시기에 따른 노랑찰옥수수의 총카로티노이드 함량 및 항산화 활성 변화
한국육종학회지
2017 .01
[논문철회] 저장에 따른 상추의 카로티노이드와 안토시아닌 함량 및 항산화능 변화
한국식품영양과학회지
2015 .09
Inferring the Genetic Determinants of Fruit Colors in Tomato by Carotenoid Profiling
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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