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항산화 활성, 폴리페놀 함량 및 적색소 함량 분석을 통한 고기능성 적색 파프리카(Capsicum annuum L.) 유전자원 선발
한국육종학회지
2021 .01
QTL Mapping for Red Pigment Content in Paprika (Capsicum annuum L.) through ASTA Assay
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Morphological Characters and Total Phenolic Contents(TPC) of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Correlation of Carotenoids Content and ASTA Values in Capsicum chinense Genetic Sources
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
고추 유전자원의 카로티노이드 조성 및 ASTA color 지수 분석
한국육종학회지
2015 .01
고추 유전자원의 ASTA 값 변이 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
일조시간에 따른 고추 ASTA color 값의 연차 간 변화
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Analysis of Antioxidant Activity, Total Phenol Content, and Red Pigment Content in Pericarp of Red Paprika (Capsicum annuum L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Fluctuations in Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Green Vegetable Juices during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
Correlation between Solid Content and Antioxidant Activities in Umbelliferae Salad Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
정확하고 일관된 ABTS Assay에 영향을 미치는 중요한 요인 평가
한국식품영양과학회지
2019 .03
Identification of QTLs for Antioxidant Activity, Polyphenol Content, and Red Pigment Content in Paprika (Capsicum annuum L.) Using Genotyping-by-sequencing Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Antioxidant Activities in Leaves of Perilla with Cultivar at Different Growth Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Variation in phenolic content, flavonoid content, and antioxidant capacities of radish sprouts (Raphnus sativus) exposed to red and blue light-emitting diodes during cultivation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
연잎, 연 줄기 및 연자방 추출물의 In Vitro 항산화 활성과 항균 활성에 관한 연구
한국식품영양학회지
2017 .08
Non-destructive quality prediction of domestic, commercial red pepper powder using hyperspectral imaging
Food Science and Preservation
2023 .04
Quality Characteristics of Jeju Beets Treated by Various Drying Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
QTL Analysis for Red Pigment in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Morphological characteristics, chemical and genetic diversity of kenaf (Hibiscus cannabinus L.) genotypes
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
Production of potato (Solanum tuberosum L.) seed tuber under artificial LED light irradiation in plant factory
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
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