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Evidence-based approaches for establishing the 2015 Dietary Reference Intakes for Koreans
Nutrition Research and Practice
2018 .12
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한국 성인의 식생활 정보 획득 특성과 한국인 영양소 섭취기준에 대한 인식 분석
Journal of Nutrition and Health
2024 .12
2020 한국인 영양소 섭취기준 활용 자료를 이용한 영양교육 프로그램의 적용 및 효과: 경상남도 및 경기도 지역 대학생을 대상으로
Journal of Nutrition and Health
2023 .12
Perspectives on the systematic review for the 2020 Dietary Reference Intakes for Koreans for calcium
Nutrition Research and Practice
2022 .05
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Dietary Reference Intakes of sodium for Koreans: focusing on a new DRI component for chronic disease risk reduction
Nutrition Research and Practice
2022 .05
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Nutritional Status and Body Composition in Korean Myopathy Patients
Clinical Nutrition Research
2016 .01
2020 한국인 영양소 섭취기준: 아연
Journal of Nutrition and Health
2022 .08
발간사
한국기후변화학회지
2018 .03
발간사
한국기후변화학회지
2020 .12
Issues Related to the Use of Time Series in Model Building and Analysis: Review Article
CSAM(Communications for Statistical Applications and Methods)
2015 .05
ON SOME SERIES IDENTITIES
호남수학학술지
2016 .01
2020 한국인 영양소 섭취기준 활용 자료 개발
Journal of Nutrition and Health
2022 .02
SAMPLING EXPANSIONS OF BANDLIMITED FUNCTIONS WITH ALTERNATE DERIVATIVE SAMPLING VALUES
Advanced Studies in Contemporary Mathematics
2015 .01
다시마 첨가에 따른 잡곡누룽지의 이화학적 및 항산화 특성과 소비자 기호도 평가를 통한 품질 특성 연구
동아시아식생활학회지
2023 .02
Nutritional status of Korean elderly with dementia in a long-term care facility in Hongseong
Nutrition Research and Practice
2019 .02
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2019 .02
Choline intake and its dietary reference values in Korea and other countries: a review
Nutrition Research and Practice
2022 .05
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