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당근을 첨가한 쉰다리의 발효 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Beneficial Effect of Shindari According to the Type of Nuruk on Gut Microbiota Based on In Vitro Model
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Enhancement of Skin Antioxidant and Anti-Inflammatory Potentials of Agastache rugosa Leaf Extract by Probiotic Bacterial Fermentation in Human Epidermal Keratinocytes
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
Antioxidant activity and anti-inflammatory activity of ethanol extract and fractions of Doenjang in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
Nutrition Research and Practice
2015 .12
Antioxidant activity and anti-inflammatory activity of ethanol extract and fractions of Doenjang in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
Nutrition Research and Practice
2015 .12
Saccharomycopsis fibuligera로 발효된 황매화 추출물의항산화 및 항염효과
대한임상검사과학회지
2022 .09
제주 전통 발효식품 쉰다리에서 분리한 세균의 군집 조사 및 어류질병세균과 인체유해세균에 대한 항균활성효과
생명과학회지
2021 .01
서로 다른 추출방식이 블랙커런드 추출물의 항산화 및 항염 효능에 미치는 영향
생활과학연구논총
2024 .08
LPS로 유도된 RAW 264.7 세포에 대한 레몬 머틀 잎 추출물의 항염증 효과
생명과학회지
2017 .09
보리싹 추출물의 항산화 및 항염증 활성
생명과학회지
2016 .05
Effect of Lactobacillus Fermentation on the Anti-Inflammatory Potential of Turmeric
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
The Anti-HSV Effect of Quercetin in Raw 264.7 Cells via Downregulation of Inflammatory Responses
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Activities of Carpinus pubescens Burkill Extract in RAW 264.7 Cells
한국미생물·생명공학회지
2016 .01
Evaluation of in vitro anti-oxidant and anti-inflammatory activities of Korean and Chinese Lonicera caerulea
Nutrition Research and Practice
2018 .12
Evaluation of in vitro anti-oxidant and anti-inflammatory activities of Korean and Chinese Lonicera caerulea
Nutrition Research and Practice
2018 .12
Beneficial Therapy with Natural Anti-Inflammatory Agents and Supplements
JOURNAL OF BACTERIOLOGY AND VIROLOGY
2021 .12
Study on Anti-Inflammatory and Moisturizing Effect of Extracts from Abelmoschus esculentus
한국미생물·생명공학회지
2024 .03
갯완두(Lathyrus japonicus) 에탄올 추출물의 항산화 및 항염증 효능
한국해양바이오학회지
2023 .06
Antioxidative and Antiaging Activities and Component Analysis of Lespedeza cuneata G. Don Extracts Fermented with Lactobacillus pentosus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Inhibitory Effect of Kailan ( Brassica oleracea L.) Extract on LPS-Induced Inflammatory Response in Macrophages
한국미생물·생명공학회지
2024 .09
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