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A Bayesian sate-space production model for Korean chub mackerel (Scomber japonicas) stock
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Diet Composition of the Chub Mackerel, Scomber japonicus in the South Sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
한국 연근해 고등어(Scomber japonicus) 자원의 시공간과 환경요인을 고려한 CPUE 표준화
한국수산과학회지
2024 .10
Modification of Quinn’s length-based model for Korean chub mackerel (Scomber japonicus) population
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
The future projection for chub mackerel (Scomber japonicus) catch distributions in Korean waters under CMIP6 forcing scenarios
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
CMSY 및 BSS 모델을 활용한 한국의 고등어 자원평가 연구
수산해양교육연구
2021 .10
모의실험을 통한 한국 연근해 고등어(Scomber japonicus)의 가입당 생산 분석
한국수산과학회지
2018 .06
Ovarian maturation and spawning of female Chub mackerel, Scomber japonicus, in the southern sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Climate-change driven range shifts of exploitable chub mackerel (Scomber japonicus) projected by bio-physical coupling individual based model in the western North Pacific
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Species identification of chub mackerel schools by using multi-frequency
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Effect of the pituitary hormone, sex hormone and stress response in chub mackerel, Scomber japonicus by extended photoperiod and green wavelength
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Effect of the pituitary hormone, sex hormone and stress response in chub mackerel, Scomber japonicus by extended photoperiod and green wavelength
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Fish species recognition of chub mackerel and jack mackerel using deep learning-based YOLOv4
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Analysis of free amino acids in mackerel (Scomber japonicus) according to catching season and size
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Microbiological sanitary assessment of mackerel (Scomber japonicus) at a fishery products auction market
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Change in the Physiochemical Property of Mackerel Scomber japonicus during Boiled-dried Fishery Product Making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of the TAC system by estimation of catch per unit effort of Chub mackerel using catch and Large Purse Seine trajectory data
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
고흥 외나로도 연안에서 자망, 통발, 주낙에 어획된 어족생물의 종조성 및 어획량 변동
수산해양기술연구
2017 .08
서해 어획대상 잠재생산량 추정을 위한 자원평가모델의 비교 분석
수산해양기술연구
2019 .01
Anti-inflammatory Effect of Lipid from Scomber japonicus (mackerel) Eggs LPS-induced RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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