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카카오 (Theobroma cacao) 차광 처리를 이용한 기능성 성분 함량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
FT-IR 스펙트럼 데이터로부터 다변량 통계 분석을 이용한 카카오 (Theobroma cacao) 품종 분류
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
FT-IR 스펙트럼 데이터를 이용한 카카오 (Theobroma cacao) 차광 처리별 대사체 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
연근 열수추출물 투여가 마우스의 비장세포와 사이토카인의 분비량에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
Theobroma Cacao Extract Attenuates the Development of Dermatophagoides Farinae-Induced Atopic Dermatitis-Like Symptoms in NC/Nga Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
겨울철 최저기온에 따른 카카오 생육 및 과일 특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
질경이 열수 추출 투여의 마이스 사이토카인 및 비장세포 증식 효과
한국식품영양학회지
2017 .06
가시오가피 물 추출물에 의한 마우스 비장세포 및 대식세포 활성의 항진효과
한국식품영양학회지
2015 .04
Effect of Antioxidant Addition on Milk Beverage Supplemented with Coffee and Shelf-life Prediction
Food science of animal resources
2019 .01
호박고구마 물 추출물 투여가 마우스의 비장세포와 사이토카인의 분비량에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
Porphyra tenera extracts enhance immune stimulation activity via increasing cytokines in mouse primary splenocytes and RAW264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Dendropanax morbiferus Branch Extract enhance immune stimulation activity via increasing cytokines in mouse primary splenocytes and RAW264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Component Changes of Cacao Beans during Roasting Process using NMR Spectroscopy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Non-Newtonian Characteristics of Chocolate as Influenced by Cacao Contents and Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immune Modulation Activity of Ovalbumin Ethanol Extract in Balb/c Mouse Splenocyte and Macrophage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Immunomodulatory properties of enzymatic extract of Stichopus japonicus on murine splenocytes
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .08
Immuno-enhancement capacity of Gracilaria textorii water extract modulating proliferation and cytokine secretion in murine splenocytes and RAW 264.7 cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
새송이버섯 열수 추출물이 마우스 비장세포와 대식세포의 활성에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2017 .06
Immune-enhancing effect of Ulva pertusa water extract on RAW 264.7 cells and mouse splenocytes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies Added with Cacao Nibs by Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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