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수확시기별 까마중 전초의 성분, 항산화활성 및 항염증 활성
Food Science and Preservation
2016 .12
Optimization for the fermentation process of Solanum nigrum vinegar and its quality evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
항효모 활성 까마중의 추출 조건 최적화 및 추출물의 안정성 조사
한국식품영양과학회지
2017 .12
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
Rapid generation of transgenic and gene-edited Solanum nigrum plants using Agrobacterium-mediated transformation
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Correlation analysis between antioxidant and anti-wrinkling activity of domestic blackcurrant (Ribes nigrum L.) extract
한국식품과학회지
2025 .02
연잎, 연 줄기 및 연자방 추출물의 In Vitro 항산화 활성과 항균 활성에 관한 연구
한국식품영양학회지
2017 .08
추출 용매에 따른 개똥쑥 차 추출물의 페놀 성분과 항산화 활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Measurement of Antioxidant Activities and Phenolic and Flavonoid Contents of the Brown Seaweed Sargassum horneri: Comparison of Supercritical CO2 and Various Solvent Extractions
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Functional Quality and Antioxidant Activity of Selected Tomato (Solanum lycopersicum L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Ripening-dependent Changes in Antioxidants and Antioxidant Activity of Seven Tomato (Solanum lycopersicon L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
에탄올 농도에 따른 벌개미취 추출물의 페놀성분 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2021 .12
Effects of different cultivated regions on bioactive compound content and antioxidant activity of aronia (Aronia melanocarpa)
Food Science and Preservation
2020 .07
추출방법에 따른 미숙사과 추출물의 유용성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
추출 용매에 따른 브로콜리와 양배추 추출물의 항산화 활성
산업식품공학
2024 .05
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
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