지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
왕까마중(Solanum nigrum L.) 열매 분말의 추출 용매에 따른 항산화 및 항균 활성 †
한국식품영양학회지
2021 .01
수확시기별 까마중 전초의 성분, 항산화활성 및 항염증 활성
Food Science and Preservation
2016 .12
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Rapid generation of transgenic and gene-edited Solanum nigrum plants using Agrobacterium-mediated transformation
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Physicochemical Qualities and Flavor Patterns of Traditional Chinese Vinegars Manufactured by Different Fermentation Methods and Aging Periods
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Quality Comparison of Commercial Apple Cider Vinegar with Different Materials and Fermentation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Shotgun Metagenome Analysis of Grain Vinegars: Identifying Key Microorganisms for Fermentation Optimization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Fermentation Characteristics and Anti-Inflammatory Effect on LPS-Induced RAW 264.7 Cells of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
양파식초의 발효제조 및 제품의 생리활성
한국식품영양학회지
2016 .12
Analysis of Quality Characteristics of Grain Vinegars According to Manufacturing Processes and Production Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
항효모 활성 까마중의 추출 조건 최적화 및 추출물의 안정성 조사
한국식품영양과학회지
2017 .12
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Selection and Fermentation Characteristics of Acetic Acid Bacteria for Producing Brown Rice Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Simple methods for selection of T-DNA-free segregants from offspring of gene-edited Solanum nigrum
Plant Biotechnology Reports
2022 .04
The Quality Characteristics of Vinegar Prepared with Different Forms of Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0