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보리의 발아를 통한 Phytase 생산과 특징
농업생명환경연구
2021 .12
Response of broiler chickens to diets containing different levels of sodium with or without microbial phytase supplementation
한국축산학회지
2019 .01
사료 내 조단백질 및 Phytase 수준이 육계 후기(3~5주령) 생산성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
사료 내 단백질 및 Phytase가 육계 초생추의 생산성 및 분변 내 질소, 인 함량에 미치는 영향
한국가금학회지
2023 .06
Effects of Dietary Available Phosphorus Levels and Phytase Supplementation on Performance, Egg Quality and Serum Biochemical Parameters of Hy-Line Brown Laying Hens from 40 to 60 Weeks of Age
한국가금학회지
2020 .12
Dietary microbial phytase effect on mineral content and the pH value of the broiler tissues
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
사료 내 조단백질 및 Phytase 첨가 수준이 육계 후기 분뇨와 깔짚의 질소, 인 함량에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Effect of phytase supplementation on growth performance, nutrient digestibility, and meat quality in broilers
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
사료 내 조단백질 및 Phytase 수준이 육계 병아리의 생산성 및 분내 질소와 인의 함량에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
사료 내 조단백질 및 Phytase 첨가 수준이 7-21일령 육계의 생산성, 소화율 및 질소와 인 배설량에 미치는 영향
한국가금학회지
2024 .12
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Dietary Phytase Supplementation on Growth Performance, Organ Weight and Tibia Ash of Broilers
한국가금학회지
2022 .03
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Raw 264.7 대식세포에서 Chrysophanol의 LPS로 유도된 전염증성 사이토카인 억제 효과
한국식품영양과학회지
2019 .12
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
LPS로 유도된 RAW264.7 세포주 염증모델에서 소리쟁이의 법제처리에 따른 항염증 효과
한국식품영양학회지
2019 .01
김치에서 분리한 Lactobacillus plantarum 균주들의 프로바이오틱 효과
한국식품영양과학회지
2016 .12
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