지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physicochemical Properties of Chicken Breast Sausages Containing Psyllium Husk Powder at Different NaCl levels and Its Application to in vitro Digestion Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
차전자피 함량에 따른 쌀 압출성형물의 물리적 특성
산업식품공학
2019 .01
차전자(Plantago ovata Forsk)피를 이용하여 제조한구운 쌀 도넛의 품질 특성 및 노화 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of Psyllium husk on oil absorption of donuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Psyllium Husk Content on Physical Properties of Rice Extrudates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Cacao Bean Husk Powder on the Quality Properties of Pork Sausages
Food science of animal resources
2019 .01
Quality Characteristics of Low-salt Chicken Sausage Supplemented with a Winter Mushroom Powder
한국축산식품학회지
2018 .01
차전자피 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2020 .08
Physicochemical properties analysis of bamboo salt on chicken emulsion sausage
한국축산학회지
2020 .01
Impacts of Irradiation Sources on Quality Attributes of Low-salt Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
산화 처리에 의한 왕겨섬유 특성변화
펄프·종이기술
2016 .12
Quality Properties of Cooked Biji Noodles Manufactured Using Dough Prepared Psyllium Husk (Plantago ovata Forssk) Through Steaming Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Attributes of Fat-free Sausage Made of Chicken Breast and Liquid Egg White
한국식품영양학회지
2016 .08
열처리에 의한 왕겨의 특성 변화
펄프·종이기술
2016 .12
Quality Properties of Whole Milk Powder on Chicken Breast Emulsion-type Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Various Levels of Salt and Sodium Tripolyphosphate on Physicochemical and Textural Properties of Chicken Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Properties of Sausages Made with Replacement of Pork with Corn Starch, Chicken Breast and Surimi during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
Quality Characteristics of Emulsified Sausages of Chicken Breast According to Different Types of Animal Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
매트형 식생기반재 개발을 위한 왕겨 섬유의 활용
펄프·종이기술
2017 .08
흰점박이꽃무지 유충 분말을 첨가한 닭가슴살 소시지의 품질특성
산업식품공학
2021 .11
0