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Evaluation of Photosensitizing Activity of Cosmetic Nutrients and Their Interaction under Light
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Photostability and Photosensitizing Properties of Riboflavin and Its Isoalloxazine Derivatives under Different Lights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Photosensitizing Properties of Riboflavin and its Derivatives, and their Induction of Phototoxicity and Photo-inflammation in Skin Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of Photosensitizing Properties and Photostability of Natural Dietary Pigments under Red, Green, and Blue LED
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Photostability and Photosensitizing Property of Curcumin in Different Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Photostability and Photosensitizing Activity of Food-derived Cosmetic Pigments and Their Modulation by Riboflavin under Light
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
달걀 노른자위 레시틴의 첨가가 물/카놀라 기름 에멀션의 지방질 산화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2015 .10
심황색소의 감광활성과 빛 조사에 의한 지질산화 및 세포독성 유도 효과
한국식품과학회지
2022 .02
Changes in Photostability, Photosensitizing Activity, and Antioxidant Activity of Norbixin by Riboflavin and Its Isoalloxazine Derivatives under Different Lights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Correlation between Antioxidant Enzyme Activity, Free Iron Content and Lipid Oxidation in Four Lines of Korean Native Chicken Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
건조 녹차잎 첨가량에 따른 열수추출 된 마유의 품질특성관찰
산업식품공학
2018 .01
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
Pectolinarigenin induced cell death via lipid peroxidation in Gastric Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
상추에서 LED광질에 따른 플라보노이드 생합성 관련 유전자들의 발현 및 이차대사산물의 성분 분석
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Nutritional quality of soybean seeds originated from USA, China, Japan and Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The effects of light colour on female rabbit reproductive performance and the expression of key genes in follicular development
한국축산학회지
2022 .05
Domestic Market Trend of Edible Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Makgeolli By-product supplementation on Lipid Profiles and Lipid Peroxidation in Rats with Loperamide-Induced Constipation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Glutamic Acid and Monosodium Glutamate on Oxidative Stability of Riboflavin Photosensitized Oil-in-Water Emulsion
한국식품영양학회지
2024 .02
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