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연어류 근육의 종류, 수입국 및 부위별 식품학적 품질 특성 비교
한국수산과학회지
2015 .02
Investigation of bacterial microbiota in salmon and smoked salmon using 16S rRNA metagenome sequencing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Quality Characteristics of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Potential of salmon byproducts as functional food ingredients for skin health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Extraction of lipids from belly parts of Salmon and improvement of concentration of omega-3 fatty acids by enzymatic reaction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
구연산 처리 연어 frame의 연화 후 저장 중 품질 변화
수산해양교육연구
2015 .08
The power of genetics: how AquaGen can contribute to the development of the Korean salmon farming?
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
INTERACTION OF MESENCHYMAL STEM CELLS WITH SALMON FISH BONE DERIVED NANO HYDROXYAPATITE FOR TISSUE ENGINEERING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of oyster mushroom as a feed addictive in juvenile cherry salmon
한국버섯학회지
2019 .01
북태평양 서식 연어의 계군 분석
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
Effect of the addition of fish oil extracted from salmon by-products on the volatile flavor components of fish cakes EOMUK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Impact of non-thermal dielectric barrier discharge plasma on Listeria monocytogenes of smoked salmon
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Application of enzymatic salmon protamine hydrolysate for the treatment or prevention of atopic dermatitis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Manufacture of medium composition using defatted salmon skin and development of marine protein fermentation material using Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Processing Optimization of Hamburger Steak Using Salmon Oncorhynchus keta Frame Meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
A review on microalgae as sustainable ingredients in salmonid feed
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Effect of breeding water temperature on growth and plasma components of juvenile Chum salmon, Oncorhynchus keta
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Comparison of Cultural Method of Listeria monocytogenes in Salad, Salmon and Sashimi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Distribution and Behavioral Characteristics of Chum Salmon (Oncorhynchus keta) in the Namdae Stream, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
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