지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
연어류 근육의 종류, 수입국 및 부위별 식품학적 품질 특성 비교
한국수산과학회지
2015 .02
Development of fish processing products using domestic farmed salmon in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Quality Characteristics of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Impact of non-thermal dielectric barrier discharge plasma on Listeria monocytogenes of smoked salmon
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Potential of salmon byproducts as functional food ingredients for skin health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The power of genetics: how AquaGen can contribute to the development of the Korean salmon farming?
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
INTERACTION OF MESENCHYMAL STEM CELLS WITH SALMON FISH BONE DERIVED NANO HYDROXYAPATITE FOR TISSUE ENGINEERING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
구연산 처리 연어 frame의 연화 후 저장 중 품질 변화
수산해양교육연구
2015 .08
Effects of oyster mushroom as a feed addictive in juvenile cherry salmon
한국버섯학회지
2019 .01
Extraction of lipids from belly parts of Salmon and improvement of concentration of omega-3 fatty acids by enzymatic reaction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
북태평양 서식 연어의 계군 분석
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
First report of bacterial kidney disease (BKD) in chum salmon Oncorhynchus keta in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Application of enzymatic salmon protamine hydrolysate for the treatment or prevention of atopic dermatitis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Manufacture of medium composition using defatted salmon skin and development of marine protein fermentation material using Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of breeding water temperature on growth and plasma components of juvenile Chum salmon, Oncorhynchus keta
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Effect of the addition of fish oil extracted from salmon by-products on the volatile flavor components of fish cakes EOMUK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Quantitative Microbial Risk Assessment of Listeria monocytogenes in Salmon Sashimi (SS) from Retail Market to Home
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Processing Optimization of Hamburger Steak Using Salmon Oncorhynchus keta Frame Meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Nutritional Characteristics of Hamburger Steak Using Salmon Oncorhynchus keta Frame Meat
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
0